Västkusten, utsläpp, smögen, sol, gränna.


Vi åkte båt hela söndagen

En läskig spindel kom på besök i vår stuga.






Vi åkte ner till hunnebostrand i lördags och släppte ut hästarna på sommarbete, det var strålande sol och inte ett moln!
Vi gick på smögenbryggorna hela dagen och på kvällen åt vi kräftor och räkor och drack vin och åt kex och ost. Sen gick vi ner till Kanten som är hunnebostrands populära pub eller krog eller vad de vill kalla det, det var fullt med folk men vi fick en plats ute på bryggan och åt nachocips och dipp och drack öl och kollade på solnedgången! Jätte mysigt!
Nästa dag gick vi upp i tid och tog en promenad vid hamnen och klipporna sen bar det ut på båten och åka hela söndagen, åt på smögenbryggorna och myste!

Verkligen en toppen helg och jag hoppas på fler!

Nu längtar jag till midsommar, då bär det av till Gränna för att vara lite vuxen för en gång skull!
Midsommar är så jävla överskattat! & jag tycker det är roligare och mysa med nära och kära och dricka lite än och åka och supa någonstans!

Ska bli så mysigt! Ska ta massor med bilder! Hoppas på bättre väder, stod på http://www.yr.no att det skulle bli regn i Gränna och denna webbsida med väder är mycket mer pålitigt än smhi som alltid visar fel!
Håll tummarna för bra väder!

Nu ska jag läsa bok hålls på med Liza Marklund - Gömda , tänkte att det var dags att jag började läsa lite av hennes omtalade böcker. Dock så är denna väldigt lik Magdalena Graafs bok! Men det får gå!

Ha det bra ;-)

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Den boken av liza marklund har jag nyss läst ut, jag håller med dig om att den är lite lik magdalena graafs bok, men inte jätte. Bra som satan e den iaf :)

2009-06-16 @ 15:37:37
Postat av: Emelie

Åh v ad mysigt ni verkat haft de gumman :)

2009-06-16 @ 17:41:44
URL: http://empapuss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0