Can you help me unravel my latest mistake

Tre tjejkompisar och jag samt två glas rosé börjar ämnet kärlek, vänskap och känslor.
Tre ämnen som berör varandra.
Vi bubblar i munnen på varandra, drar snabba sammanfattningar om vart vi själva står i livet gällande just de tre ämnen, kärlek, vänskap och hur känslorna känns.

Den ena vännen berättar om sin sambo, den andra berättar om sin nyfunna glöd, den tredje berättar om killen hon i smyg är väldigt kär i och den fjärde berättar om sina känslor för sommaren.

I stundens hetta känns allt bra för alla oss, vi berättar om besvikelser, killen som sårat, irritationer och frustrationer, vi ger varandra råd och stöd, vi klagar på den personen som gjort en av vännerna illa och vi blir irriterade ihop samtidigt som vi skakar av oss detta och fortsätter berätta om de roliga sakerna.

I stundens hetta ligger känslorna och problemen uppe på bordet och vi fördelar dem mellan varandra och hjälps åt att känna och reda ut dem tillsammans.

Några glas rosé senare är vi taggad på livet och vi kramas hejdå och säger att vi ses och hörs snart igen och vi alla går åt varsitt håll, två stycken beger sig hem till deras stad, en beger sig hem till sin sambo och den fjärde beger sig hem till sin nya fina lägenhet.
Med nya tankar, känslor som vänts på, råd som man har i bakhuvudet och en plan för att kunna hantera problem, en plan inför sommaren, en ny glöd, ett nytt tänk och ack så peppade.

Vad vore livet utan er?
Här finns inget dolt, alltid lägger vi upp allt på bordet och alltid finns vi där.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0