Väldigt bra dag men även tråkig.

Fick ett chock när jag såg löpsedlarna idag, att Michael Jackson dött, jag trodde det var ett skämt.
Han har alltid funnits i tidningen och med sin musik, han har varit en sagofigur som tidningarna kränkt, en sagofigur som man inte trodde skulle dö och nu dog han innan sin turne. sjukt! Kungen av pop är nu borta, mannen som gav musiken sin barndom är död!

En rolig sak är iallafall att jag fick reda på att jag ska börja jobba vecka 33 på Lundbergs Handskar och Väskor på Marieberg! Oh, tror ni jag blev glad eller? :-D GUUULD! Slutar på Malmbergs Vecka 31 så får en vecka semester! :-)
Dock så är det bara 19 timmar per vecka = halvtid och säkert mycket helger men det är det värt! Vad roligt och stå i butik och även få erfarenhet! Sen har jag ju Deiles också så lite pengar får man nog in om det går att jobba på båda ställena!

Nu ska jag vara social mot Anna , vi inväntar Johanna, Alexandra, Oscar och Kattis för grillning och vin! :-)

Ttyl!

Värme

Det är fruktansvärt och sitta inne på ett kontor och jobba när man vet att det är 30+ ute och att folk är och badar, det är förjävligt att cykla från jobbet och veta att man ska sätta sig på ett varmt tåg, det är as jobbigt att behöva komma upp till en lägenhet som är dubbelt så varm, det är hemskt att lägga sig och sova när det är varmt och korsdraget inte hjälper.

Men vet ni vad?

Det är för underbart med denna värme, man kan sitta på balkongen hur länge som helst, man kan sola, man kan bada på helgerna och det är underbart att höra svalorna genom fönstret när man ska lägga sig. Det finns inget bättre än sommar och riktig värme! Nu längtar jag något fruktansvärt efter smögen så jag hoppas värmen håller i sig så vi kan åka dit!

För övrigt så är denna helg helt fullsmackad med aktiviteter, fredag - grillning hos Anna eventuellt utgång. Lördag - bada på dagen och sedan gå på fest hos syster. Söndag - baddag med Lisa & inlines på kvällen! Helt underbart bra helg kommer det bli!

Och så är det lönehelg också! Toppen, jag har iallafall fått några slantar in på kontot som tyvärr måste sparas till juli då resorna påbörjas! Prutt på det men jag vet ju att jag kommer få kul sen när vi är på grönan och allt! :-)

När det är sån här härlig värme ute så har man ingen lust att sitta framför datorn och söka jobb tex. så det måste jag verkligen ta mig i kragen och börja göra riktigt ordentligt nu!
Har iallafall sökt 2 jobb som jag väntar svar från, alltså svar på fall jag får börja. Men jag tror att sannolikheten är lika med noll. För det ena jobbet gick intervjuen bajs på och det andra är jag nog för ung för. Men man kan ju alltid hoppas :-)

Har dock kommit på ett litet eget företag som jag nog ska börja spåna på!
Vore verkligen kul!
För att ingen ska sno min idé kan jag tyvärr inte skriva det här, men jag kan ge en ledtråd det har med barn att göra, barn som ska bli lyckliga :-) och föräldrar som ska underlättas från stress!
Mer kan jag inte gå in på!

Träffade Tor igår och han har verkligen blivit stark nu, slänger sig överallt och ler och skrattar.
Man blir så lycklig när man ser honom!

Ska försöka se fall man kan mobilblogga så ska jag lära mig det så jag kan uppdatera er!
Nu ska jag gå till duschen och sen blir det Liza Marklund - Asyl .
Vet inte om jag skrev det men jag läste ut hennes första bok Gömda på 3 dagar så nu ska jag börja på Asyl!

Ttyl !

Long long time ago.

Det var längessen jag uppdaterade för er läsare här, ledsen men det har varit mycket på sistonde!
Iallafall så tänkte jag uppdatera imorgon istället för nu är det för härligt väder ute för att sitta här!

Midsommar var as bra! :-)
& nu håller vi tummarna för fredagen då jag vill ha ett telefonsamtal! :-D

Ttyl!

My new BFF

Idag var andra dagen på Malmbergs som jag jobbade,
förstår inte att jag blir så trött. Sitter på ett kontor och jobbar med ekonomi bara.
Antar väl att man blir trött av att använda hjärnan!

Hade bestämt att jag skulle och träna idag men det blev inte av, åkte hem istället och bestämde med Lollo att ta en promenad, men det blev inte av heller för det blev så sent. Först fastna jag i boken och läste och läste sen somna jag en stund och sen kollade jag på "My New BFF" med Paris Hilton, jag har sett två avsnitt och jag förstår inte varför jag kollar för det är så himla töntigt och patetiskt och ytigt framför allt!
Men ändå kollar jag! Haha.
Det är likadant med "Real housewives" fattar inte heller varför jag kollar på sån smörja.
Förut kollade jag aldrig på tv, var ute och gjorde saker jämt. Men nu tycker jag att det är avkopplande att slappa framför något skit på tvn. Jag måste sluta med det och komma på nyttigare saker att göra!

Nu ska jag iallafall ta och hoppa in i duschen!

Sayonara!


Västkusten, utsläpp, smögen, sol, gränna.


Vi åkte båt hela söndagen

En läskig spindel kom på besök i vår stuga.






Vi åkte ner till hunnebostrand i lördags och släppte ut hästarna på sommarbete, det var strålande sol och inte ett moln!
Vi gick på smögenbryggorna hela dagen och på kvällen åt vi kräftor och räkor och drack vin och åt kex och ost. Sen gick vi ner till Kanten som är hunnebostrands populära pub eller krog eller vad de vill kalla det, det var fullt med folk men vi fick en plats ute på bryggan och åt nachocips och dipp och drack öl och kollade på solnedgången! Jätte mysigt!
Nästa dag gick vi upp i tid och tog en promenad vid hamnen och klipporna sen bar det ut på båten och åka hela söndagen, åt på smögenbryggorna och myste!

Verkligen en toppen helg och jag hoppas på fler!

Nu längtar jag till midsommar, då bär det av till Gränna för att vara lite vuxen för en gång skull!
Midsommar är så jävla överskattat! & jag tycker det är roligare och mysa med nära och kära och dricka lite än och åka och supa någonstans!

Ska bli så mysigt! Ska ta massor med bilder! Hoppas på bättre väder, stod på http://www.yr.no att det skulle bli regn i Gränna och denna webbsida med väder är mycket mer pålitigt än smhi som alltid visar fel!
Håll tummarna för bra väder!

Nu ska jag läsa bok hålls på med Liza Marklund - Gömda , tänkte att det var dags att jag började läsa lite av hennes omtalade böcker. Dock så är denna väldigt lik Magdalena Graafs bok! Men det får gå!

Ha det bra ;-)

Regn regn slår emot fönstret.

Stackars studenter som får detta väder. Hoppas att de får en underbar dag iallafall.
På våran studenten 2008 så hade vi typ 30 grader varmt, det var ju jobbigt varmt!
Men det sket vi i och körde iallafall, och det är nog så dessa studenter tänker nu med, skit i vädret och kör!

Idag har jag faktiskt inte så mycket träningsvärk som jag brukar ha, jag & Anders har faktiskt varit riktigt duktiga och kört 3-4 gånger per vecka nu i två veckor blir det nog.
Men ihelgen blir det vila för imorgonbitti klockan halv sju lastar vi in hästarna och åker till västkusten för att släppa ut dem på sommarbete och A-C har lovat att bjuda på kräftor och räkor till kvällen och att bara hör ordet kräft så döööör jag!
Det ska bli så mysigt och kul!

Och nästa vecka ska Anders börja hoppa, hjälp! fallskärmskursen gick fort och nu ska han bara hoppa 24 hopp och sen är han klar! Tänk vad man kan påverka ;-) Bara för att jag gav honom ett hopp så blev han fast ;-D men det är kul! Sen nästa år är det banne mig min tur!

Nu ska jag prova om jag kan koppla in min dator till teven och sen ska jag rädda min systers dator, sen åka och handla och sen träna och sen träffa A & J. Oj oj oj , bäst jag sätter igång!

Take Care! :-)

Dolt nummer

igår fick jag sms av detta nummer 0761740360 och i smset stod det:

"Hej! Vem är du? Bor du? Jag heter Felicia. Bor i Enköping. Hur gammal är du? Jag är 21 år."

Alltså, hur normalt är det att skicka ett sånt sms?
Jag har några funderingar.
  • Var fick personen i fråga mitt nummer ifrån?
  • Om personen i fråga har hittat mitt nummer brukar man väl inte skicka och presentera sig själv?
  • Vad vill personen i fråga få ut av smset?
  • Jag är 20 år och skulle inte skicka så om jag undrade vem någon var.
Det är så skumt för jag brukar byta nummer ganska ofta och jag brukar alltid säga till mina vänner att inte ge ut mitt nummer för att jag inte vill att hela sverige ska ha det. Så förstår inte!

Det var så roligt en gång när en kompis E hade tappat bort sin mobil och hade absolut inga nummer och skulle försöka få tag i mig. Efter en vecka stöter vi på varandra och han säger: "Alltså herregud, du är ju helt omöjlig att få tag på. Det var ingen som hade ditt nummer eller kunde ge ut det"
Och det är så jag vill ha det! De som behöver mitt nummer är mina arbetsgivare och mina vänner och familj och ingen annan!

Iallafall så är det andra personen inom loppet av en vecka som har skickat skumt sms till mig, för någon vecka sen var det någon annan som skicka ett sms. hm!

Någon som känner igen nummret så säg till :-)

Tor Valentin Karlsson 090317



Sötaste Tor var här på besök nyss, man kan bara inte få nog av den prinsen!
Han är FÖR söt ! Me love!! <3

real housewives of Orange Country

 Ja, nu på dagarna när jag är rastlös har jag börjat titta på denna realityshow, och det är precis som rubriknamnet heter som det innehåller. Hemmafruar med as rika män. När jag ser denna show har jag blandade känslor, jag blir irriterad på dem, jag blir avundsjuk för att jag också skulle vilja leva rikt och umgås med min familj och sköta hemmasysslor och träna och bara göra vad jag känner för under dagen sen blir jag så jävla arg!
För en av dessa tjejer heter Jo, och hennes man är så #%jevla#"% idiot, han är svartsjuk jämt, helst får hon inte träffa sina vänner, och när hon får ett jobb så blir han ARG!  Hon är bara 24 år och han vill bara att hon ska vara hemma och sköta hemmasysslorna och inte göra ett dyft mer än och vara hemma.
När hon hade ringt efter en kille som skulle ta bort kaninerna som åt upp alla blommor så fick hennes man eller de är inte ens gifta än, hennes sambo/pojkvän för sig att hon var med någon annan och var otrogen och grejer.
That's pissed me off. Han tvingar henne att vara hemma och hon får inte vara med sina vänner på dagarna och om hon går ut med dem på kvällarna blir han irriterad för att hon inte vill umgås med sin pojkvän.
Ja, herregud!
Men en kvinna som är lite över 40 år hon driver ett eget litet företag på dagarna och sen spenderar mycket tid med sin familj, så skulle jag vilja ha det.
En rik Anders som ger mig louis vuitton väskor och ett fint hem och sedan ha ett litet företag som jag sköter om och sen ha en stor familj i ett stort hus som har sommar året runt!
Gosh, jag blir både avundsjuk och arg.



onödigt inlägg men var bara tvungen och skriva av mig lite om programmet, check it out!




kunden har alltid rätt, up yours!

Idag när jag & lisa var på klädjätten för hon hade en skitsnygg skjorta därifrån och jag har aldrig varit där så jag ville kolla in den. Så stod jag där och kolla på hennes och sen hittade en blå skjorta som jag kände lite på tyget och sa att denna var snygg sen så kommer det en expidit och tar den och jag tänkte bara "hon ska säkert hänga den på rätt plats" så vi titta lite till och sen gick jag och frågade expediten om den blåa skjortan och då ropa hon på sin kollega och frågade "den blåa skjortan finns det fler?" nej svarar hennes kollega.
Då frågar jag henne, men det fanns ju en som hängde där?
"ja men den ska jag ha" svarar hon.
Alltså FYFAN! Serviceminded!!

Sen snurra vi runt på marieberg i typ en timme för & hitta något BILLIGT runt 100 lappen att köpa. Så hittade jag världens finaste klänning på H&m som bara kostade 149 kr så jag går & provar den & tar den när jag kommer till kassan är lappen med priset  borta som det stod 149kr på & då säger hon nej den kostar 300 kr & då sa jag: men då går jag & kollar i provrummet om prislappen den finns där. & det gjorde den, den låg helt orörd på golvet. & då hämtar jag den & hon säger ändå nej 300 kr! ALLTSÅ! vafan!!!!! Jag stod där & dividera med henne 100 jävla gånger. Fan vad trött jag blir! Jag & lisa såg ju att den kosta 149kr hade den kosta 300 hade jag inte ens provat den för jag vet att jag inte har 300kr.


Jag blir så jävla trött alltså.
Jävla idioter! Servicekänslan, vart har den tagit vägen?

Kör försiktigt.


studenten

Tänk att det var 1 år sen vi tog studenten, helt sjukt vad tiden går fort.
Jag hade planerat att dra mig upp på stan och kolla in alla glada studenter, men så börja det regna så då sket jag i det!

Ikväll blir det lugna puckar men imorgon blir det mera fart, då drar jag mig till Kumla!
Oh my! Jag som så många gånger sagt att det suger där men ändå ska jag dit! Det blir ju vad man gör det till. :-)

Nu ska jag äta något och sedan blir det gymmet!
Har fortfarande träningsvärk i triceps så vettekatten hur det kommer gå!

gamla minnen väcks.

Igår kom Emmah till mig, hon hade med sig the biggest baconchips påsen jag sett!
Så hade jag köpt en flaska Gloria (vitt vin) så vi satte oss på balkongen som faktiskt var varm då solen lyste på men det var ett himla av och på när det gällde jackorna för det blev lite moln då och då.
Efter att ha suttit ute på balkongen och prata om allt och ingenting i cirka 3 timmar besluta vi oss för att fräscha upp oss lite och gå till Pitchers.
Där var det faktiskt för att vara onsdag bra med folk. Vi fick iallafall ett bra bord och drack varsin öl och satt och prata och skratta. (tack emmah för ölen <3)
Massa minnen prata vi som man nu kan skratta åt som då var inte alls roligt. "det där jävla tommiehuset"
haha!

Sen skulle hennes mor hämta oss men hon hade fått åka på utryckning så hon skulle behöva jobba natten ut, så Anders var så snäll och körde hem min vän :-)

Och idag när jag var inne på na.se så läser jag att det varit rån i en konsumbutik i Örebro och att de bundit fast dem och haft pistol.
Fan alltså, jag trodde att man var i livsfara när man jobba inom brandkåren eller typ polis, soldat eller något liknande.
Men nu kan man alltså vara i livsfara bara av att jobba på konsum.
Vart är vi på väg.
Aldrig kan man vara säker!

Excuse me?

Vad gör man när man inte fattar ett skit av vad de babblar om?

Ringde idag till arbetsförmedligen och berätta att jag fått extra jobb.
Då svarar hon: ja, men då ska du fortfarande vara medlem här på ams och göra uppföljningar
och sedan stämpla på a-kassan.
Jag: Men om jag inte vill stämpla då och spara de dagarna? och när går man ur arbetsförmedlingen?
Hon: Men du ska stämpla och du går ur när du blir heltidsanställd.
Sen börja hon snacka om att man inte får ha något glapp i inkomsten och att jag måste tänka på det tills jag ska skaffa barn och bli mammaledig.
Då frågade jag om jag vill resa ett år då? Spara pengar och resa?
Nej, då måste man ta kontakt med försäkringskassan och så ska de godkänna fall man får göra det?

Vafan? Vad är det här? Är man så här jävla styrd av samhället när man blir vuxen!?
Jag vill inte ha ETT jobb där jag sitter i 20 år på samma ställe och mögglar, det finns väl vissa som tycker det är
trevligt och kul men då har man nog inte fått smak på vad livet har att erbjuda. jag fattar inte hur man bara kan vara nöjd med det när det finns så mycket mer.
Det finns så himla mycket jag vill göra, inte bara sitta framför en dator och glo.

Jag trodde tex. aldrig att jag skulle kunna tycka det var kul att jobba inom resturangbranschen men det gjorde jag, I love it!
Hade jag aldrig slutat på malmbergs hade jag aldrig provat detta, då hade jag suttit kvar och degat där.
TACK för att ni varsla, verkligen! Fick mig en spark i röven och insett att det är så himla mycket jag vill göra.
och som jag ska göra.

Men när man pratar med arbetsförmedligen så känns det som att man är så jävla låst.
Fuck them I want to live my own life as I want to.
Men nej, det går ju inte.

Jag hatar vuxenlivet mer än allt annat.
Jag vill vara 18 år och bo hemma och längta till studenten och aldrig bli vuxen.

RSS 2.0