egotajm!!!

Ibland måste man vara lite självisk!
You got to be ego..
Hörs om 6 dagar !
Puss&Kram


Ttyl!

Somebody call 911

Nu är det ungefär exakt 23 timmar kvar till min en-veckas-semester !!

Gosh, den är grymt efterlängtad kan jag säga


Än så länge har vi lite inplanerat, vi ska träffa mamma & pappa i smögen på fredag, sen på lördag ska vi träffa Malin & Richard & så är det "Rockfestival" i parken med bla.  H.E.A.T och Sabaton

& på söndag blir det räkkväll & mysdag & måndag mot GBG (!!) shoppa & äta på Pasta Haus (godaste pastan som finns!!) sen ska vi försöka åka till Danmark någon dag

Beräknar väl att vara hemma onsdag så kan man gå ut på onsdag också :-D Och så ska vi försöka ta oss till Stockholm till M&M&M :-D


Sen börjar jag jobba på Lundbergs Handskar och Väskor vecka 33, då får ni komma & hälsa på mig när jag står där i butiken! :-D


Ska bli så kul & få ett stimulerande jobb, träffa nya människor varje dag, olika arbetsuppgifter och en annan miljö än ett kontor.


Jag längtar!


Tänkte att jag skulle ladda upp en bild på mig själv här.. hehe.

 Varför undrar ni, men jag har lagt i lite ljusa slingor & ni som läser här kanske inte ser mig varje dag.

Som min kära Sofia till exempel, hon har jag inte träffat sen januari (?) & kommer inte ses förrän nästa år. :-(


Nej, nu ska jag se hur man gör för att blogga från mobilen.

& idag ska jag baka rabarberpaj :-D Det ni!


Ttyl!


alkolås

Varför har vi ingen lag på alkohollås på alla bilar?
Varför finns inte det?
Det är ju helt idiotiskt varför man inte skulle ha det..
Det finns inget negativt i att ha alkolås.

Jag såg en bil där de hade det, min första tanke var att han var alkoholmissbrukare och var tvungen och ha det men det var tydligen så på den bilmodellen på alla bilar i den modellen.

Men varför har inte alla bilar det? Tänk vad vi skulle minska antalet rattfyllerister och även kunna vara säkra själva!
Jag skulle vara glad om jag hade det och var tvungen att blåsa innan jag körde, typ dagen efter man varit ute då är man ju säker!
Visst jag skulle få panik om jag inte fick komma till Subway och äta min bakisfrukost, men då får man väl ta cykeln.
Reaktionsförmågan försämras ju grymt dagen efter man druckit.

Vi skulle inte (tyvärr) bli av med alla rattfyllerister då andra nyktra personer kan blåsa åt en i bilen, men frågan är skulle en nykter person ställa upp på att åka med en onykter?
Även om vi inte blir av med alla rattfyllerister så skulle ju iallafall antalet minska grymt.

Förstå vilken fara en rattfyllerist utgör, den kan döda sig själv och många andra.

Jag skulle verkligen rösta ja om det kom på frågan fall alla bilar ska vara utrustade med alkolås enligt lag.
Vad skulle du rösta? Ja eller nej?

Noo Poo-metoden (inget schampoo metoden)

Jag har slutat använda schampoo och balsam inpackning, spray etc. med silikon i vilket räcker för mig för att få mitt hår att må bra. Det är mycket billiigare och köpa sådan flaskor och oftast är det ekologiskt också (tummen upp).
Men det finns nu en metod för att få håret att må bättre.
Noo Poo-Metoden (balsam metoden) googla om du vill veta mer, men här nedan är en liten artikel om själva metoden och hur man går till väga.

“Sluta använda schampo?! Usch vad äckligt!”
tänker du nu, men faktum är att det vi idag kallar schampo bara har funnits i ett fyrtiotal år, och vanan att tvätta håret var och varannan dag är betydligt nyare än så, och såvida du inte har ett särdeles smutsigt arbete där du kommer i kontakt med oljor och kemikalier finns det faktiskt ingen anledning att tvätta håret med schampo. När du slutar använda schampo, krävs det dock att du inte heller använder produkter som innehåller mineraloljor och silikoner.

 Dessa ämnen är inte vattenlösliga, och om du fortsätter att tillföra sådana ämnen utan att tvätta bort dem, byggs de upp på håret: Håret blir matt, platt och livlöst, det kan kännas kladdigt som otvättad ull, och blir omöjligt att styla. Innan du ställer undan schampoflaskan för gott måste du därför schamponera en sista gång med ett schampo som innehåller sulfater, så du får bort alla rester av mineraloljor och silikoner.
Följ dock inte upp med ditt gamla, silikonspäckade balsam! Använd istället ditt nya, godkända balsam efter tvätten eller varför inte ge håret en extra bra start med en rejäl inpackning? Vad ska du då använda istället?

 Enligt Massey behöver man egentligen bara två produkter: Balsam och gele.
Balsam Den enskilt viktigaste produkten du behöver köpa är ett balsam med bra ingredienser.
 Du kommer att använda ditt balsam till tre saker: Rengöring, utredning och fuktighetsbevarande.
I många fall kan man använda samma balsam till alla tre sakerna, men vissa upptäcker att de behöver ett lättare balsam till rengöring och ett mer intensivt balsam därefter.
 1) Skölj håret noga med vatten, och massera sedan in en klick balsam i hårbotten.
Se till att du fördelar balsamet jämnt över hårbotten, detta uppnås lättast genom att du tar många små klickar balsam och applicerar dem på hårbotten genom att bena upp håret eller föra in fingrarna i hårbotten "underifrån" - balsamet ska ända in i botten, det ska inte bara smetas ovanpå. Var noga att massera varsamt men intensivt, då friktionen i sig hjälper till att avlägsna damm och smuts.
Balsamet i sin tur hjälper till att lösa upp överflödigt fett vilket sköljs bort tillsammans med balsamet. När du känner att du har masserat hela hårbotten tillräckligt, skölj noggrant.
2) Applicera ytterligare balsam på längderna. Om du vill använda samma balsam som i steg 1, kan du testa att tillsätta lite honung eller en lätt olja för att göra det extra fuktighets- och glansgivande. När du fortfarande har balsam i håret kan du, om så behövs, kamma igenom håret med en gles kam för att reda ut eventuella tovor.
3) Beroende på hur ditt hår känns, kan du nu välja att skölja ur balsamet helt eller delvis. Om du väljer att skölja ur det helt kan du krama i en liten klick i topparna som ej sköljs ur.
Gelé Var noggrann när du läser innehållsdeklarationen så din gelé inte innehåller uttorkande alkohol, alcohol denat. Många geleer innehåller även silikoner, så håll ögonen öppna.
Prova dig fram för att hitta den styrka som just ditt hår behöver: Vissa hår har en tendens att bli nedtyngda och fungerar bättre med en spraygel eller mousse, andra behöver maximal styrka för att hålla frissigheten under kontroll, och åter andra behöver just ingen stadga alls utan klarar sig bra med aloe vera gelé eller bara ett leave-in balsam.

Du ska använda din gelé i vått hår. Vattnet hjälper till att fördela gelen jämnt i håret; hårstråna är släta och fuktfyllda och fjällskiktet slutet. Att applicera stylingprodukter i vått hår hjälper även till att klumpa ihop lockarna, så du får tjocka, väldefinierade lockar istället för att varje hårstrå ska köra sitt eget race. Direkt efter att du sköljt ur ditt balsam, ska du fördela en klick gelé i det drypande våta håret. “Kratta” in gelen med fingrarna, var noga att fördela den jämnt både på över- och underhåret, och avsluta med att krama in ytterligare lite gele i topparna.
Om man har lite längre hår är det ofta fördelaktigt att göra detta med huvudet upp och ner, för maximal volym ända från rötterna. Medan du står kvar framåtböjd, krama upp lockarna ordentligt - först med fingrarna, sedan med en mjuk handduk. Gnugga aldrig håret med handduken! Gnuggande rörelser ruggar upp fjällskiktet och du får obönhörligen frissigt, tovigt hår. Använd gärna en mikrofiber- eller kökshandduk, då frotté har en tendens att ge frissigt hår genom att separera lockarna alltför mycket.

Krama håret med uppåtriktade rörelser, räta sedan upp dig, skaka lockarna på plats och krama lite till. OBS: Prova dig fram till rätt mängd kramande. Ett riktigt lockigt hår mår kanske bäst av att inte kramas alls utan att helt enkelt få “rinna av” med en handduk över axlarna.
Efter tvätten Det ultimata är att låta håret självtorka, men av en eller annan anledning har man inte alltid möjlighet att göra det. Vågiga och mjuklockiga hårtyper (2-3A) kommer oftast bäst till sin fördel genom att åtminstone delvis föntorkas med diffuser (”tratt”) på låg effekt.
Det allra viktigaste efter detta är ofta det svåraste: Rör inte håret innan det har torkat helt. Låt lockarna torka i fred, sammanhållna av gelén.
 Först när håret har torkat helt, kan du röra det igen. Vid det här laget känns det ofta ganska hårt och stelt av gelén, men om du kramar det försiktigt - eventuellt med lite pomada eller olja på händerna - så får du bort den hårda känslan och allt som är kvar är vackra, väldefinierade lockar! Att tänka på Håret ska aldrig kännas kladdigt, lukta illa eller på annat sätt kännas obehagligt, det är ett tecken på att det är något som har gått fel.

Det kan ta ett par veckor innan hårbotten ställer om sig och slutar producera onödigt mycket fett, så i början kan man behöva tvätta håret varje dag om man inte vill ha fett hår, men detta reglerar sig snart.
Om håret känns tungt och kladdigt snarare än fett har du antagligen inte fått ur alla gamla silikoner och mineraloljor ur det och i så fall måste du tvätta det en gång till med ett schampo som innehåller SLS.
Om hårbotten kliar eller krånglar kan det vara värt att testa ett annat tvättbalsam.
Antagligen innehåller det du använder för mycket parfym, eller så innehåller det för mycket oljor för att det ska fungera att tvätta med. Ett tvättbalsam innehåller med fördel fettalkoholer (t.ex. cetyl alcohol, cetearyl alcohol) och inte särskilt många oljor eller andra vårdande ämnen - det är därför det kan vara bra att komplettera med ett lite tyngre och mer vårdande balsam i längderna. Generellt kan man säga att tvättbalsam är billiga, vårdande balsam är dyrare eftersom det är de vårdande ingredienserna som kostar. För den som bor i ett område med hårt, kalkrikt vatten kan det behövas en sköljning med utspädd äppelcidervinäger eller en tvätt med ett SLS-fritt schampo någon gång i månaden.

KÄLLA: http://lockig.se/?q=node/8

Jag måste vara hypokondriker

Idag träffade jag lilla Majken när jag bytte bil hos mor & far innan jag skulle till Vårdcentralen. Gosh, vilken söt knodd! :-) Man blir så lycklig när man ser sådana sötsaker!


Sen åkte jag ju till Vårdcentralen för att få veta igen att det inte är några större problem med mig utan att allt är som det ska. Trots att jag har puls och allt som jag känner av så är det bra. Jag måste vara hypokondriker. Dock så tycker jag inte det är kul och må såhär och behöva förlora pengar på att gå ifrån jobbet till vårdcentralen och behöva betala 120 kr för ett besök där de inte gör något åt min situation.


Jaja, i alla fall när jag är där frågar läkaren lite standard frågor hur min vardag ser ut och jag svarar att jag är sambo och dit och hit.

Och då frågar han: Försöker ni skaffa barn?

Jag svarar: nej, gud nej, inte än. Det får vänta lite. Jag är ju ung.

Han: ja, det är ju ett gemensamt beslut och det måste man ju komma överens tillsammans, man måste ju lyssna på sin sambo  om han vill ha barn också, man kan ju inte bestämma allt själv.


Alltså va? Haha .. Tycker han att det är egoistiskt av mig att vänta eller vad menar han?

Vad vet läkaren om vad Anders tycker om saken?

Ja, jag tyckte det kändes som ett påhopp, gosh jag är ju bara 20 år. Har ju inte ens hunnit studera klart än och hittat min mening med livet (eller jo, men alltså något jag vill satsa på innan jag skaffar barn menar jag).


Ja, det kändes lite skumt. Jag skulle ju såklart inte tacka nej till en söt liten knodd som Majken & Tor.. Men njae.. Det får vänta ett par år.


Ttyl!


Hon vill ha puls

Det är lite creepy när man har en puls som ligger mellan 84 - 105 i viloläge när man egentligen ska ha mellan 50-70 i viloläge.
Hjärtat slår hårt så att det känns.
Vågar nog inte träna idag.

Och ja, jag var på jourcentralen i lördags och kollade upp det, tog prover och EKG. men det visade ingenting.
Så nu väntar vi bara på resultatet från blodproverna, själv tror jag att jag har struma, eller sköldskörteln inte fungerar som den ska om det ska förklaras lättare.

Iallafall när jag var där i lördags kväll så skulle jag ta blodprov och det har jag gjort typ 10 gånger detta år efter alla mina läkarbesök, och det har aldrig gjort ont eller känts vilket har varit skönt. Men denna gång, fyhelvete vad ont det gjorde.
Först hitta hon inte ådran och jag sa att andra armen hade en ven som syndes men icke vi kämpar med armen som inte har någon ven (idiot) ..
Och ja, hur blev det då? Hon stack åt helvete hårt och ryckte ur nålen i en sån kraft att det blev en reva efter den.
Och vad hände dagen efter, blå i hela armvecket och kunde inte röra armen!
Jag har varit rädd för blodprov och sprutor hela mitt liv men kommit över det dom senaste gångerna men sen ska läkarvården låta en sån jävla amatör hållas på att sticka sönder min arm, klart jag blir rädd igen!

Det jobbiga är också att hon kommer ju aldrig få reda på att hon gör fel heller, för om jag skulle säga emot henne skulle hon bara fnysa eller skratta åt mig och förklara lugnt och sansat att hon är distriksköterska och har jobbat med det i si och så många år och undrar om jag skulle kunna göra det bättre.

Vad gör man i sån situation? hm.

Nu blir det att åka iväg & fira Andreas i Gällersta sen blir det nog att försöka få ner pulsen som inte vill sluta.

Ttyl !

3 av 5 poängI biosalongen kunde vi se ungdomar till gamla tanter, liksom Borat så är det alltid blandad humor så det passar alla.
Det är en blandning av torra skämt, sjuka scener till äckliga scener. En salig blandning helt enkelt. Jag tror att jag förvänta mig lite mer Borat i denna filmen. Men den var bra denna film trots att den inte är bättre än Borat, den hade stor likhet från Borat dock, men var ändå inte i närheten av den filmen.

I filmen ser vi också Lutz (Gustaf Hammarsten som även spelar i filmen tillsammans) han är smygbög och vill vara med Brüno hela tiden, det blir väldigt sjuka scener tillsammans med dem, från anusblekning till slagsmål.

Det jag undrar över är egentligen vad vi skrattar åt, Det ena är det genuint lyckliga och okontrollerade skratt och det andra är skratt för att det är så pinsamt.
En blivande klassiker är  den scen där Brüno, som  Madonna och Angelina har shoppat en svart bebis från Afrika, så ska han visa upp den Bebisen i en Talkshow där det är en gradvis hatisk publik där hälften är afroamericaner, han visar upp den och de frågar vad bebisen heter och han svarar O.J

Ja, denna film är ju som Borat, ett måste att se bara för den är så sjuk.
Men den knäcker aldrig Borat, dock är Brüno mycket snyggare.

Ttyl!

jag kommer gråta när jag stoppar i femhundringen i automaten'

Varför varför varför varför måste stressade människor bli så himla irriterade och arga jämt?
bara för att någon är stressad så är det ju inte mitt fel, låt det inte gå ut över mig då!
Jag själv kan bli lite aggresiv och låta det gå ut över andra, men jag försöker verkligen att inte göra det.
På ett jobb som jag arbetade på var alla stressade jämt och extremt otrevliga mot varandra, men de var så "hemmablinda" att de inte alls tog illa upp av varandra, men om man kommer som jag som en lugn och harmonisk men sprallig person till det arbetet då dör jag ju.
jag tar ju åt mig allting och tror att det är något fel på mig.
Jag tycker att en del arbeten måste be någon annan komma och kolla hur det fungerar fall det behövs mer tjänstemän/kvinnor så människorna inte blir utbrända av all stress.
Men ja, pengar allting kostar pengar. Det är ju bättre att folk är stressade än att man förstärker sitt team lite så man slipper stressen.

Nu tänkte jag tanka min bil, för 500 riksdaler, det är inte klokt. Ska jag slösa ut så mycket pengar på lite rinnande bensin i min bil för att ta mig till jobbet och tillbaka i två veckor, ska jag verkligen lägga ut 500 jävla spänn på det?
Det är ju banne mig kläder!
Fast jag hade ju ett tågkort förra månaden som kostade 1000 kr men då fick jag ju åka buss, stadsbuss tåg och hur många gånger jag ville.
Nu har man ju bara en begränsad tank. Det är sjukt dyrt ju!
Jag har aldrig (bara när jag tankat åt andra eller när jag haft tjänstebil) tankat för så mycket pengar ur min egna plånbok, det högsta jag tankat för är 120 kr. haha.

Det här kommer göra ont, tro mig gott folk, jag kommer gråta när jag stoppar i femhundringen i automaten.

Ttyl.

Pålägg'

Jag har hört, vet inte om jag blivit i lurad detta eller om det är så, att smör ska hjälpa till att hålla pålägget på plats.
Jag äter inte smör på min frukost macka, har kanske keso eller någon såndär skinost eller greve ost som är godare och nyttigare än smör men ändå som fuktar upp den torra mackan lite.
Men inte fan håller det skiten på plats, om jag äter frukost typ framför tvn eller datorn (alltså inte vid frukostbordet) så kan det hända att jag lutar mackan lite och då ramlar osten/skinkan etc. av trots att jag har kladd under.
När jag bodde hos mina päron hade jag faktiskt smör på mackan och då ramla den fan inte av.
Hm..
Varför är det så? kladd som kladd. Smör är ju nästan mindre kladdigt än skinost, keso är dock lite svårare att luta mackan med för då ramlar keson av också, om man inte tryckt dit det hårt med gaffel.
Vilket ilandsproblem jag har.

ttyl!

Bilddagboken'

Jag har väldigt ont i magen, nervös? eller bara det vanliga?

jag tog bort min bilddagbok, bara sådär.
Klickade på makera som visat på alla som hade uppdaterat förutom de viktiga som har något roligt att visa (typ Frida's söta söner) men sen poff så var den borta.
Och nu undrar jag.. Vad ska man göra när man läst klart alla bloggar och kolla facebook?
Vet ju att det bara är när jag inte har något att göra som jag sitter och glor runt så egentligen så gör det inte så mycket.

Tänkte att jag ska bli lite mer flitig här på bloggen.
Men frågan är hur jag ska blogga.
Ska jag köra som förut och blogga om nyheter och disskutera sådant eller ska jag berätta om mina dagar och göra det till lite roligare berättelser?
Eller ska jag blanda?

Jag tror jag blandar.

Anders är & hoppar fallskärm nu, igen.. Fast jag är ju glad att han har hittat något han brinner för och tycker är kul, men för min del så suger det, jag blir ju utan honom flera dagar i veckan plus att jag biter ner mina naglar och blir skitnödig hela tiden bara för jag är så nervös över hur det går för honom och att inget har gått snett.
Tänk att man kan finna ett intresse i av att slänga sig ut i luften på 3000 meter och det enda man  har som säkerhet är att dra i en lina och styra ner på marken. Fan det är ju att leka med livet.

   Carpe diem. Ja, igår såg jag den klassiska filmen "Dead mans society" helt okej film och jag blev lite rörd. Men samtidigt fick jag den där jävla dödsångesten, mitt liv .. ska det försvinna sen? Bara sådär? allt man har byggt upp och kämpat för..

Jag är inte rädd för att dö jag vill bara inte dö. och jag måste ju leva livet, men vågar man det?
Anders upplever ju en av sina drömmar nu, att hoppa fallskärm men samtidigt leker han ju med livet, ett misstag, bopp dead.. (lät oseriöst men jag är seriös, hemskt)

Men man kan ju och andra sidan inte gå runt och vara rädd för att leva heller.. Men fan vad svårt. Antingen stänga sig inne och vara hypernervös för döden som jag är, eller leva livet och ta chanser. men tänk om man dör då?
Då var det ju måttligt onödigt att ta den chansen.

Ojoj, nu blev det mycket djupt tänkande. Bäst jag tar en paus och tänker på annat. Typ hur det skulle vara om jorden gick under.. nej det är för djupt.. jag får tänka på.. skumgummimadrasser..

Ttyl!

Girig'

Jag ska vara glad att jag har ett sommarjobb och ja, det är jag faktiskt, men jag trodde att mina arbetsuppgifter var lite mer stimulerande och roligare än och sortera papper från 8 - 16:30.

Vissligern så har jag jobbat med ekonomi hela juni men nu denna vecka + nästa ska mina dagar innehålla papperssortering.


Seriöst, jag tror faktiskt att jag tänker säga upp mig nu.

Jag har ett jobb nu i höst i början på augusti så jag behöver inte vara orolig över pengar så mycket.

Dock är det bara halvtid, men jag lever hellre lite fattigt än och blir hjärndöd på detta arbete.


Ni förstår inte hur jävla tråkigt det är, minuter känns som timmar och papprena tar aldrig slut då de fyller på med nytt hela tiden.

Och det är bara onsdag och jag har gjort detta i 3 dagar och känner mig som en mupp.

Jag vet att det inte finns något annat att göra, annars skulle de aldrig sätta mig här, men alltså då kan de likagärna låta mig gå.


Längtar grymt mycket efter semester och sen nya jobbet!


Ihelgen ska jag ha Alfons (en hund) på besök, det ska bli myspys!


Nej, nu ska jag fortsätta med mitt utvecklande och stimulerande och roliga och sociala arbete!

Yey!!


Ttyl!

dag ut - dag in

1,456:- faktura 1354365 betald.
order 1896355 krediterad.
Heco leverantörsfaktura stansad.
Påminnelser utskickade.
Inkasso Kunder gjorda.
Efterkrav på lagret klart.

Dag ut - dag in 8 - 16:30
Massor att göra hela tiden, ryggen värker och hjärnan arbetar, telefonen ringer och fritiden saknas.
Saknaden av  inkomsten på 1050:- i månaden och ha sommarlov är grym. även om inkomsten är mycket större idag så är ledigheten och det ansvarslösa borta.

Festival, bad, fester, sovmorgon - inte göra något.
Borta, lika borta som det var när man längtade efter att fylla 18 år.
Vänner komma vänner fara, inte många av de man var ansvarslös med finns kvar.
Men minnena och längtan efter det som var finns.
Alltid ska man tänka bakåt aldrig framåt, nej det är inte korrekt men det är så det tydligen fungerar.

Om jag fick välja något just nu så är det att vara ekonomiskt oberoende.
Vilken dröm.
Vad långt jag skulle då.

Framtiden?
Satsa på jobb,
Plugga,
Resa?

hjälp.. det är farligt att vara vuxen.

Ttyl


I fell in love last night

Ännu en varmdag, men jag klagar inte! I love it! Men nästa vecka blir det regn igen :-I

Idag när jag gick min hurtiga morgon promenad så slank jag in på ett bageri och köpte en nybakt fralla till min frukost, oh så gott det var efter man gått en timmes promenad och duschat och slå sig ner i soffan och äta färsk fralla och en kopp kaffe! yummie!
Straxt efter det begav jag mig till Marieberg och jag säger bara REA, bästa som någonsin uppfunnits. Dock blev det inte massor med saker inhandlat då jag redan shoppat upp en del av min budget förra veckan då jag köpte skor och massa kläder. Nu fick det bli en skjortklänning och bh och massa annat smått och gott!

Jag hade planerat att laga mat när jag kom hem, men det är ju så himla enkelt att ställa sig i en kö och sedan få maten i en påse på bara några minuter. Så jag bommade att laga mat själv och slank in på donken och köpte en McSalad shaker, mmmmmmmmmmmmmmhm! Den grekiska är så himla god!! :-)

Sedan blev det bolaget också, hade beslutat mig att köpa 2 öl bara men det blev visst 4 olika öl och en cider. damn.
Men det är ju så roligt och handla där, man hittar så mycket som låter gott och som man vill prova.

Pratade med Ronja förut hur dags jag skulle infinna mig hos henne ikväll då vi ska fira hennes födelsedag och då frågade jag: När är det du fyller? slutet av juli va?
Ronja svarar: Jag fyllde i tisdags.
Alltså jag är så jävla värdelös, jag glömmer alla mina vänner och familjers födelsedag. Den enda jag kommer ihåg är min egen och Tor. haha!

nu ska jag dricka en kopp koffein och sedan gå ut i solen!

Ut & njut med dig nu :-)

Ttyl!


Älska Miss Li <3 & älska hennes nya låt om Peace And Love festivalen!

RSS 2.0