pamper me with love

För några månader sen fick jag ett jätte fint blombud av mina fina vänner som ville önska mig lycka till på jobbet, jag blev så himla glad över det.
Och idag fick min chef blombud av sin sambo och då blev jag påmind om den känslan om hur glad man blir och förvånad. Att skicka ett blombud tycker jag är en sån fin sak och tanke att göra.

 

Det är liksom en sån liten sak som knappt kostar något och man behöver inte lyfta ett finger man kan bara surfa in och fixa det på webben till och med.

Det jag tycker är så fint med det är att man lägger den tanken till den man tycker om och gör en sån liten - men fin sak. Blommor är underskattat, små presenter i allmänhet är underskattat.
Man behöver inte göra någon stor grej det är ju trots allt tanken som räknas.

 

Jag tycker vi skämmer bort varandra för lite, man ska skämma bort de man älskar och bryr sig om. Sen är det klart att det räcker med att man överröser varandra med kärlek istället för materiella ting.

Men att bara göra såna där små saker för varandra på olika sätt, blombud, köpa med choklad, eller vad som helst, det piffar upp vardagen och man blir glad, mungiporna åker uppåt och humöret blir på topp, man får liksom en liten kick av att det är något annat som händer än ”det gamla vanliga” traditionella sättet där man ger något på födelsedagar, alla hjärtans dag och julafton.

 

Kanske skulle ta och baka lite muffins och skämma bort mina vänner med snart :)

skulle bli iofs en jäkla massa muffins för de fina vänner ovan är ju bara ett fåtal av de underbara vänner jag vill skämma bort, skickar er massa kärlek tills muffinsen är klara!


Hittade förövrigt en gammal bild, så sjukt rolig bild, så sjukt roligt att detta ens hände, sommar 2010 i hunnebo.
skrattar jämt när jag ser denna bild även kallad "serious spooning", här har vi vänskapskärlek!Kommentarer
Postat av: Johanna

Ja mer kärlek åt folket, speciellt du och jag nu då som inte har en karl att skänka materiella ting, jag ska bju dig på en rosa pantern när ekonomin tillåter ;) HAHA, Löööv it, so much love this summer I tell ya <3<3<32012-04-25 @ 19:48:01
URL: http://johannasboudoir.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0