våra dagliga toalett besök

Toaletter, vi alla älskar väl toaletter? Eller?
Vissa har svårt att gå på toaletten, vissa har det enklare. Att kissa i toaletten kan vissa och en del är fokuserade på annat än att träffa vattnet utan spill. Och om de spiller vid sidan av så är det svårt att se det, för oftast har de bråttom från toaletten. Och gällande nummer två, det är också svårt för vissa att se när det har blivit bromsspår och använda borsten som oftast står vid sidan om toaletten.
Det där med och spola har jag upptäckt är väldigt svårt på offentliga toaletter.
Är det så att man inte vill nudda spolknappen?

Hemmatoalett vs Offentlig toalett
Man kan ju tycka att offentlig toalett är rätt vidrig, men är det inte bra vidrigt att gå på hemmatoaletten på en fest också?
Det är ju olika personer som under kvällens gång antingen suttit eller stått upp och kissat eller för att inte glömma - legat och kramat toaletten. Vi går på dessa toaletter, vi sitter eller står vi kramar eller trycker och vi glömmer bort hur ofräscht den kan vara eller hur ofräsch vi lämnar den.
Jag kan tycka att en hemmatoalett på en fest är i klass med en offentlig toalett, skillnaden är väl att man kanske känner några av de som besök toaletten under kvällens gång. Men vem säger att de har fräschare arslen än de som besöker toaletten i köpcentrat?

Likaväl toaletter på arbeten, man går på de flera gånger per dag. De är rätt vidriga de toaletterna med, men handlar det om att personerna är ofräscha eller är det toaletten eller är det oförmågan att göra rent efter sig?

Gör rent efter dig
Hur svårt kan det vara?
Ni skvätter lite om er - ta papper och torka av ringen.
Spola efter er - Om knappen är vidrig, ta lite papper och dra i knoppen
Bromsspår - använd den där lilla borsten.
Locket - fäll ner locket.
Och slutligen - tvätta händerna!

Jag undrar om de som lämnar toaletten tycker det är trevligt att besöka en toalett som de själva lämnat.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0